webbanner

Få en inloggning till webbshoppen

Vi erbjuder alla våra befintliga kunder en personlig inloggning till vår webbshop. Med den får du tillgång till dina egna prisavtal, mer produktinformation, kostnadsfria nedladdningar och enkla köp online inklusive orderinformation i ditt kundcenter.

Du måste vara en befintlig kund och fylla i samtliga fält nedan med rätt information. Vi gör vårt bästa för att behandla din begäran inom 24 timmar.

Om du skriver på ett image permission-avtal utöver det ovan får du tillgång till TEFCOLDs ImageBank, där du kan ladda ned de produktbilder och produktfiler du behöver för din webbplats, din katalog och annat marknadsföringsmaterial.

Om du inte har något konto hos TEFCOLD men vill begära inloggning till webbshoppen ber vi dig använda detta formulär istället.

Du hittar vår integritetspolicy här.

”Tack vare XML-data-feeden kan fler av TEFCOLDs nya produkter publiceras på vår webbplats med foton, beskrivningar och rätt pris. För oss har beskrivningen blivit bättre och det finns inga oklarheter när det gäller priserna.” 

/Aleksandrs, Gastroburg
 

”Att investera i nya apparater från TEFCOLD har gjort stor skillnad för vår livsmedelsbutik. Nu har vi mer kylförvaringsutrymme och samtidigt har vi kunnat minska vår energiförbrukning med 58 %.”

/Jørgen, Min Købmand Sevel

”Tack vare ett brett utbud av professionell utrustning, ett alert och tillgängligt team och punktliga varuleveranser har vi kunnat etablera en professionell, seriös och långvarig partnerrelation med TEFCOLD.”

/Matériel CHR Pro