webbanner

Varför TEFCOLD

 

Vi på TEFCOLD är specialister på kommersiell kylning och frysning. Vi finns i Danmark, Tjeckien, Slovakien, Belgien, Frankrike och Storbritannien och vi säljer kyl- och frysutrustning till praktiskt taget hela världen. Vi har fler än 150 medarbetare och mer än 50 000 m2 lageryta. Vi har fler än 5 000 kunder i över 100 länder. Vi har anläggningar för tester, branding, showroom och reservdelar.

Webbshopen öppen dygnet runt

Webbshopen öppen dygnet runt

Beställ dygnet runt med dina avtalade priser, dina garantialternativ, lageruppgifter i realtid, datum för när artiklarna finns i lager igen, kundcenteröversikt och mycket mer ...

Globala leveranser från våra lager

Globala leveranser från våra lager

Vi levererar globalt från ett av våra lager. Ingen minsta beställningsmängd, blanda dina beställningar som du vill och dra nytta av supersnabba leveranstider. Leverans direkt från en av våra fabriker är också möjlig. 

Använd TEFCOLDs lager och spara pengar

Använd TEFCOLDs lager och spara pengar

Organisera leveranser direkt från vårt lager till dina kunder. Med inloggning får du möjlighet att beräkna lastyta och matchande fraktkostnader till postnumret för dig eller din kund.

Tekniska data och mediebank

Tekniska data och mediebank

Med inloggning får du tillgång till alla tekniska dokument och ritningar av våra produkter och vid behov hela vår mediebank.

Varumärkesidentitet

Varumärkesidentitet

Vi tillhandahåller tjänster inom varumärkesidentitet. Med din logotyp på skåpen sticker dina produkter ut från massan.

Standard eller skräddarsydda?

Standard eller skräddarsydda?

Både och! Vi tillhandahåller skräddarsydda produktlösningar så att du får ett skåp enligt just din specifikation.

Valuta för pengarna

Valuta för pengarna

Vi köper in från de bästa fabrikerna och testar alla produkter i våra egna testanläggningar för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.
Du får produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. 

Dataöverföring

Dataöverföring

Är du redo att marknadsföra våra produkter på din webbplats? Vi tillhandahåller alla produktdata på ett strukturerat och importfärdigt sätt för din webbplats tillsammans med bilder och filer som laddas ned i vår mediebank.